Recommend
Share
Tagged in

Webbplats till Sollidens slott

Uppdrag
LevelSeven fick i uppdrag att designa en hemsida för Sollidens slott, en sida som både ska inspirera och attrahera besökare samt ge mycket praktisk information inför ett besök i parken.
Idé/Lösning
Välkommen till kungafamiljens sommarparadis Anslaget på hemsidan är både klassiskt och välkomnande. Den storslagna parken får ta stor plats i vackra bilder som välkomnar besökaren, både till parken och till hemsidan. Kungafamiljen finns förstås med i både bild och text, såväl Kung Carl XVI Gustaf som Sollidens byggherre drottning Viktoria är citerade på sidan. Färger och typsnitt förstärker slottskänslan. Detta är en väldigt speciell miljö Texter som berättar Texter som berättar levandegör Sollidens historia. Här finns berättelser om parkens olika delar, om hur drottning Viktoria lät bygga slottet och om Hagasessornas lekstuga.
Resultat
Sollidens slott har fått en hemsida som berättar. Tonalitet, bilder, texter, typsnitt och färger harmoniserar för att skapa den väldigt speciella känsla som finns här. Välkommen till Solliden!