Ger rätt känsla för bostadsrätter på digitala plattformar


Steg för steg utvecklas Varvsholmen då fler och fler bostadshus kommer till. Det senaste i raden är Brf Riggen, där 59 lägenheter byggs i fem hus. I det här projektet har CA Fastigheter engagerat den populära inredaren Mija Kinning. Hon har skapat tre inredningskoncept och döpt dem till Åskmoln, Drivved och Klippgrå. Den som köper en lägenhet i Brf Riggen får välja vilket koncept man vill ha i sin nya bostad.
Uppdrag
Vår uppgift har varit att visualisera den känsla boendet i Brf Riggen för med sig. Lösningar för att förmedla säljmaterialets olika budskap - utsikter, planlösningar och materialval som ingår i Mija Kinnings inredningskoncept.
Lösning
Oavsett om du tittar på Riggen i en smartphone, en läsplatta eller i datorn ger stora bilder och berättande texter en känsla av hur det kan vara att bo i Brf Riggen. En lägenhetsväljare gör det enkelt att leta sig fram till den egna drömlägenheten. För att förstärka känslan kan du som besökare också välja utseende på hemsidan, utifrån Mija Kinnings tre inredningskoncept.